Oranjebal

Helaas hebben de onzekerheden, veroorzaakt door de gevolgen van het COVID-19 virus, het bestuur genoopt tot de beslissing het Oranjebal op 25 april te verplaatsen. Ook de beide weekends, IWE en 35+, vinden geen doorgang. Uw gezondheid staat voorop!

Het Oranjebal wordt uitgesteld naar volgend jaar: zaterdag 24 april 2021, evenals de weekends rondom het bal. Noteert u het alvast? We hopen u dan zorgeloos te kunnen ontvangen voor dit prachtige evenement.

Restitutie
Alle betalingen die reeds gedaan zijn, zijn teruggestort. De eventuele hotelkamer, die via de beschikbaar gestelde link bij het Kurhaus was gereserveerd, dient u zelf te annuleren. Dat kan kosteloos tot 25 maart 2020.

Indien u op 31 maart 2020 nog geen terugbetaling heeft ontvangen, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via oranjebal2020@adelsvereniging.nl, zodat wij kunnen controleren of er mogelijk iets is misgegaan.

Wij hopen dat de verspreiding en de gevolgen van de epidemie u persoonlijk niet al te hard hebben geraakt en dat wij u gezond en wel in 2021 op het Oranjebal mogen treffen.

Laatste nieuws

Hebt u een account?Inloggen

Inloggegevens vergeten?