Aanmelden

Indien u behoort tot de Nederlandse adel kunt u een verzoek om toelating tot de Nederlandse Adelsvereniging aan het bestuur richten. U kunt hiertoe onderstaand formulier invullen of een e-mail sturen naar secretariaat@adelsvereniging.nl, waarin u de gegevens uit het aanmeldingsformulier opneemt.
Nadat het bestuur heeft besloten u toe te laten tot de vereniging, ontvangt u van de Ledenadministratie een bevestiging en de inloggegevens van de website.

In het veld ‘Titel(s)’ kunt u uw eventuele (academische) titel(s) vermelden (bijvoorbeeld dr(s)., prof., MSc, BA etc). Bij ‘Titel/predicaat’ voert u de titel of het predicaat die bij uw familienaam behoort in.
De informatie bij ‘meisjesnaam moeder’ is benodigd om de toets aan het Nederlands’ Adelsboek of het filiatieregister te vereenvoudigen.

Velden met een * zijn verplicht.

NAW Gegevens